Palvelut

Palvelut

Pitopalvelu


Ravintola Raitista voit tilata täyden palvelun tarjoilut häihin, syntymäpäiville, valmistujaisiin ja muihin juhliin ja tapahtumiin. Valmistamme kotimaisista raaka-aineista yhdessä ja yksilöllisesti suunnitellun pitopöydän ja tuomme paikanpäälle kaiken tarvitsemanne. Meiltä saat mm. astiat, pöytäliinat, lasit ja muut tarvikkeet pieniin ja suuriin tapahtumiin.

Tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet sekä asiakkaan toiveiden mukaan tehty huolellinen suunnittelu takaa onnistuneen tilaisuuden, oli kyseessä sitten rapujuhlat ystävien kesken tai suuret sukujuhlat. Keittiömme sijaitsee Taivassalossa ja toimimme koko Vakka-Suomen alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

DSC_8747 DSC_8766 DSC_8791 DSC_8771

Tilaustuotteet


Ovatko lastenkutsut tiedossa ja haluat tarjota vieraillesi täytekakkua?
Tai  ehkäpä haluat muuten vain ilahduttaa perhettäsi leivonnaisilla? Meiltä saat tilauksesta leivonnaiset, pikkusuolaiset, leivät, kakut ja muut kahvipöydän herkut. Valmistamme kaikki herkkumme tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Teemme tilaustuotteet toiveidesi mukaan ja autamme myös herkkupöydän ideoinnissa. Voit joko noutaa tuotteet ravintolaltamme tai me tuomme tilauksesi suoraan kotiovellesi.

lohikakku_v2

Yksityisillallinen


Unelmiesi menu oman ruokapöytäsi ääressä helposti ja vaivattomasti. Oletko aina unelmoinut ravintola-annoksista kotonasi? Ravintola Raitista saat kotiisi useamman ruokalajin illallisen juomineen. Räätälöimme kokonaisuuden aina asiakkaan ja tilaisuuden mukaan. Teemme huippu raaka-aineista maistuvan illallisen ja toimitamme sen kotiisi!

Tuomme maistuvat ruoat ja huolella valitut juomat sovittuna aikana. Halutessanne tuomme myös astiaston ja pöytäliinat sekä hoidamme tarjoilun ja korjaamme astiat. Iloinen henkilökuntamme takaa onnistuneen illan makujen maailmaan! Meiltä saat täydellisen illalliskokemuksen kotiisi vaikka vain perheellesi tai vieraille.

 

Ota yhteyttä